Klockrent alá 8:an

HAHA, hittade några bilder från åttan med Natha & mig :D Ett tag var vi helt galna i att ta kort med webcamen hemma hos henne, var det inte med glasögon var det med pälsmössor eller bara allmänt grimaserande eller posande, wuhu fan va kul vi hade!
Vi får nog ta tag i det här nu så att vi ses ett tag, var allt för länge sen! Förövrigt säger jag grattis i efterskott eftersom hon fyllde hela 20år i söndags! :)




Fan vad sugen jag blev...

på Ben and Jerry's "Half Baked" :O:O
Det är ju sjukt! Helvete i havet, jag tror jag dör. Seriöst!? Har glass här men jag har gått och vart sugen på nåt hela dagen nu och nu insåg jag att det är Ben and Jerry's! Buhu, jag vill ha :( Jag vill! Jag vill! Jag vill! JAG VILL, MORR :@ Men måste äta upp den här glassen först... och jag orkar inte åka o handla, buhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuu jag kommer bokstavligttalat börja grina snart.

åååh de vore så gott................
men aja, två liters glassen med tre smaker från coop ropar på mig!

Jag är grym!

Nu jäklar ska ni få höra, jag var nere på stan för att köpa mig en ny vinterjacka och så hittar jag den men så tänkte jag att jag köper den lite senare. Så jag kollade vidare efter lite annat smått och gott men nej jag fick inte med mig nånting(!) hem :O Fan de är ju otroligt, kanske det vänder och Emma slutar handla? :O hhaha, kanske då månen fryser till is... ;)

En halv föreläsning

Var det jag orkade va med på, tänkte att jag skulle pallra mig upp och vara med på kemiföreläsningen, men när jag väl var där kände jag mig yr och skit. Så det var bara att åka hem och försöka bli frisk tills imorgon, vill ju inte missa kravallen som är då juu :p  Men känner mig iallafall bättre idag, men har en jävla hosta :/ Det blir en ipren och lite simpsons, sen däcka på soffa!


nej man skulle vara på cypern iställe, sol & bad hela dagarna, det mår man bra av! :D

SUCK

Varför kunde inte jag vara en miljardärska eller nåt i den stilen? FAN det finns allt för mycket fint att handla :O
Morr, jag vill jag vill jag vill! Kolla bara in den här klänningen tillexpempel?
fan, den ska bli min. på nåt sätt... hm, undra om jag ska testa på att råna en bank? Det finns ingen som är kunnig inom det området som kan hjälpa mig?! :D Sorry yster, skulle gärna be din vän om hjälp men jag vill ju gärna klara mig från att åka dit ;) MOHAHAHAHAHHA

Nej nu ska jag göra mig en kopp te, koka macaroner och spela lite ds! Sen blir det sängen och hoppas på att jag är frisk tills imorgon :) Naatti!

Jag saknar Kallekrona :(

Otroligt men sant, jag saknar fan de muppiga stället. Eller jag saknar väl egentligen gröntjänsten med allt vad det innebar och alla underbara människor! Tänk så kul det var, hade man inget att göra så var det bara att gå till dörren brevid eller nån annanstans i korridoren, det fanns alltid någon att prata med eller nån som ville hitta på något.
Det var en av de bästa stunderna i mitt liv, sen så hamnade vi på den där båten. Visst var det as roligt, men det var inte samma sak som nere i Karlskrona. Tur var väl det att Thornestedt, Herman & Ulla var med, riktiga lyckopiller de där! Även fast Herman är grinig, ulla nojig och thornestedt luktade illa ;) Skämt och sido, tror faktiskt att vi fyra var den perfekta kombinationen på båten! :D
Usch när man är sjuk så här ligger man bara o tänker på allt roligt, jag saknar verkligen plutonen, gröntjänsten, bu:n, muskö och Kosters "nya" besättning. Men det ska inte vara osagt heller att jag tycker de är skönt att det ä'r över ;)



ulla min ulla, varför ska du vara nere i växjö och jag i linköping?

































mina roomies :) tänk att jag faktiskt saknar er





hela tredje hårda, tredje kärva
ISGLASS!
























Soffläge

Jo men gud så trevligt det är att vara sjuk, not! Fan jag och mitt feta arsel orkar ju knappt ta mig från soffan till toan. Ipren och simpsons är just nu mina bästa vänner, tur att ni finns löv yah<3<3<3<3
Nej men seriöst, nu är jag trött på det här. Det funkar ju inte, har redan missat tre föreläsningar! Helvete i havet hur ska jag kunna ta i kapp det? Jag kommer ju få äta anteckningarna och böckerna ifall jag ska lära mig nåt, och ärligt talat vet jag inte om de är så nyttigt.. to much calories!


och nu till den stora frågan, ska jag färga håret mörkt eller ska jag vara ljus?


fan jag har sån beslutsångest! Ju mer jag tänker på det är jag sugen på att klippa mig,
men ska jag klippa mig vet jag inte om jag ska färga det. Och å andra sidan kanske jag
ska fortsätta spara och färga det iställe? Jag säger då det, jag blir inte klok på mig själv!

Minns ni?! :D

Om jag älskade Pippi när jag var liten! Eller snarare alla Astrid Lindgrens filmer, men just Pippi var något speciellt. Och något jag aldrig kommer glömma var då de var i godisaffären och köpte allt godis och åt hur mycket de ville. Jisses då var man avundsjuk! Kan än idag kolla på det avsnittet och blir sjukligt godissugen för allt ser så mycket godare ut där än vad det är i verkligenheten. Undra om det var så, att godis var godare förr?












Nej nog för idag, time to sleep!

Mätt och glad!

Smarrigt värre nu har jag ätit goda enchilladas (stavning!) och tittar på idol. Idol är tråkigt, är ju bara roligt de första avsnitten juuu :( Men de är lugnt, snart blir det Anna Anka & Co , ruuuligt! :D
Sen blir det 2ipren och sängen, förhopppningsvis är jag frisk tills imorgon :) Nattiiii


vad sägs om mina extremt snygga armband
jag köpte förra veckan :D

Mina naglar.. :(




RIP! Mina stackars naglar gick mot en säker död igår, buhu :(
Höhö, nä men de är rätt skönt att bli av med dom nu, men vad ska jag nu sitta o pyssla med på kvällarna när jag har tråkigt? Jaja, de växer väl ut igen ;)
Förövrigt tror jag att jag ska inhandla mig (jag som skulle spara...) en såndär söt blåsapa :D Skulle ju passa perfekt !

Känner ett starkt begär efter...

... att få SHOPPA! :D haha, inte bra med tanke på att jag inte har några pengar men ändå...Åh ligger o kikar runt på massa olika sidor och det finns ju hur mycket som helst att handla. Mm, är jag bättre imorgon så blir det nog en tur på stan... Nåt jag verkligen måste köpa är en ny vinterjacka. Så det blir det oavsett om jag har råd eller inte :b

Den här dagen har verkligen vart piss, mår inte bättre och är super trött. Så bio blev det inte, det enda jag har gjort idag att ligga på soffan invirad i täcke och tittat på Ugly betty. Ååh vilken underbar serie :)

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Jag har gillat Winnerbäck länge, inte vart helt tokig i honom men jag har tycker att han är riktigt bra, men just låtarna på denna skiva är riktigt riktigt bra. Mm, de är ju lite Kentsound i det hela så det kanske är just därför :D Nej men den får helt klart 5 av 5 popcorn :)

 

Ännu en måndag och jag är sjuk. Mår bajsdåligt med hosta, feber och halsont, så det blev ingen skola idag. Känner att det kanske är dags att försöka bli frisk nu, har ju vart sjuk till och från ända sen jag började här och de var i början av augusti, så tar en dag i soffan och hoppas på att jag måt bättre imorgon! Eller ännu bättre, tills ikväll, för jag & Glenn har bokat biljetter för att se på "Flickan som lekte med elden" har väntat på tok för länge nu men vi får se :)

Helgen var förövrigt riktigt kul, det blev ju Kristinehamn iallafall och förlovningsfest för herr & fru Jansen/Larsson. Galen förfest där både en och två behövde bli av med lite maginnehåll ;) Men tillslut kom vi alla iväg till kristinehamns stolthet(?) Mastis ;) Jag är ju lite anti de stället, men vafan de var sjukt mycket folk och hade trevliga människor med mig så det gick! :D Hade en toppenkväll som så många andra gånger slutade i en jävla kö för att få lite nattamat.

de är ju tur att de andra damerna är så söta :)


Emma är

TÖTT! tött tött tött. Så nu ska hon sova, och berättar om gårdagens bravder imorgon :)
Natti

Godmorgon :)

Tidigt uppe idag, eller kanske inte.
Igår vart det att bära bord från Hg till Folketspark med Jeanettean och flera andra som hjälpte till som "banarbetare". Hö fan skoja att jag har ont i armarna idag och de där med att bära bord var ju bara början, för sen skulle det rullas däck och fixa en bana. Man kan väl säga att däck var roligt i cirkus tio minuter sen ville man inte mer :b Nä men jag vill aldrig mer rulla ett däck eller bära ett bord (tillochfrån hg iallafall..)
Runt sju var det klart och jag var riktigt nöjd med mig själv, haha! Blev hem och äta lite och slänga sig på cykeln för att möta upp några killar från klassen för att se på "Inglourius Bastards".
VILKEN FILM! Fy fan vad den va bra, den var så jävla bra. De blir helt klart en av mina favoriter och jag måste ha den på film! MM, fifan alltså riktigt riktigt bra :)












Idag skulle vi riva banan och sen eftersläpp på NH,  men jag är helt opepp och sjuk så jag åker hem istället. Så ska bege mig iväg alldeles strax till tåget och sen vidare hem och Kristinehamn! Nu blir det att packa väska! Pösshej


ikväll går ingen säker, för dessa galningar + sophie
ska göra kristinehamn osäkert ;)



VAFAN!? HUR KAN MAN, JÄVLA IDIOTER!

SERIÖST!

Hur kan man göra såhär mot en katt? Eller ett djur överhuvudtaget?! Det är för mig helt jävla ofattbart att man kan vara så hemsk mot ett stackars djur som inte kan försvara sig? "Jo men jag vet vad vi gör, vi tar en katt och tejpar den" eller som förra veckan, då hade någon tagit en stackars katt och torktumlat ihjäl den. HUR I HELVETE TÄNKER MAN DÅ?!! Nej jag blir så jävla arg, jag blir upprörd. Jag skulle lätt kunna göra den personen/personer som gör något sådant väldigt illa. Jävlar i havet alltså.
Nej fan usch.. Appropå katter så ska jag köpa en inom snar framtid, en exotic med namn Popcorn, hihi :) Vad tror ni om det? :D Han här tillexempel skulle passa utmärkt här :)

miiih, jag vill ha :)


Nu blir det tacos, duschen sen vidare ner på stan för lite bio! :D Pösssssssssss

Grrrr

Efter jag la upp förra inlägget igår har jag inte kunna sluta sukta efter frisyr nr ett. Fan alltså, jag vill ju spara men fan jag vill mer än gärna klippa mig sådär :O Varför ska jag vela? De är ju bara att klippa sig ju! DOH! tror nog att jag ska ringa min frisör imorgon...


mmm, jag säger då det..
kanske ryker håret ändå?
Jaja, nu blir det powernap! Ikväll är det ju kravall, så ska iväg på det.
Höhö egentligen är jag helt otaggad och skulle kunna hoppa över, men nu har
jag lovat Jeanettean så de är bara att börja tagga till!
att jag har lab 8.00 imorgon ska vi inte tala om :O

Jag vill byta frisyr!

Ja, eller byta kanske inte är rätt ord. Men jag vill förändra! Fan jag som tänkt spara och har ju faktiskt lyckats rätt bra, men nu börjar jag bli lite uttråkad och känner att det vore kul med en frisyr och kanske en ny hårfärg? :D
Sällan jag ska byta,.. haha alla som känner mig vet ju hur jag är med mitt hår, kan inte ha en frilla/färg mer än ett halvår typ, sen ska det ändras.. Men va sjutton förändring förnöjer! :D
Är iallafall sugen på att klippa av mig håret, fast jag ansträngt mig för att få långt, kanske inte för kort men ändå nåt busigt och kul. Sen vore det roligt att byta färg, en brun eller nåt. Funderar även på blått, haha har ju en blå färg som ligger hemma, kanske dags att använda den? :D Men sen är det ju det att jag hade ju brunt förra hösten och de har vart ett jävla helvete och 5blekningar senare för att få mitt hår lika ljust som det var innan.. så jag är lite dubbel sådär, att ena stunden vill jag verkligen göra nåt och andra vill jag inte alls.. Jaja, de återstår att se om jag gör något drastiskt eller inte ;)




























Något i den stilen skulle jag vilja ha :)
Haha lite lustigt nu när  jag la in bilderna och tittar på dem samtidigt att de typ ser likadana ut, hmm.. Antar att det blir något sådant om jag klipper mig. Sen får vi se om det blir brunt/blått eller kanske ännu ljusare?

Shopping, shopping och åter igen shopping

Jag tror jag har ett beroende......... inte bra :O Fast helvete i havet vad det är kul att handla, det finns ju hur mycket snyggt som helst nu. Ååååååh jag älskar verkligen höst, allt blir så mycket mysigare då :) Och alla stickade tröjor och halsdukar, mmm me love!
Som ni kanske förstått så vart det lite shopping idag,, hihi denna gång med Jeanettan & Josefin :) Hittade en tröja och lite armband. Dock fanns det så mycket mer jag ville ha, men jag var duktig och struntade i det. Känns fan så bra, men ändå jobbigt :b haha, somsagt ett beroende tror jag växer fram...
JJaaja, de blir ett problem att ta itu med senare, för nu har jag massa matte som ska bankas in i huvudet på mig, vilket inte kommer gå så bra eftersom jag har iq som en dörr.
Nu blir det iallafall mat, pössssssssssssssssssssssssshaj :)

ok, jag är kass

Minst sagt, jag är verkligen seg på att uppdatera! Eller säg såhär istället, ibland är det flera gånger per dag och ibland knappt en gång i veckan. Men vafan, lever man ett så hektiskt liv som mig så hinner man faktiskt inte vara ball o blogga, höhö.

Jajaja, igår hade vi iallafall den där hemska kemitentan :/
HEJ OMTENTA! :D
Nä usch och fy, jag är verkligen kass, fast lite nöjd är jag iallafall för jag satt tiden ut - 5h de ni! :O
Men med något negativt kommer alltid nåt positivt, så det blev tentaöl igår ;) fint de! Dock inte lika kul när man somnar runt två o ska upp 7, blö jag sover på tok för lite nu för tiden.. not good.

Idag har det vart mycket matte, har andra duggan nästa onsdag och det går ju åt skogen det med haha. Jag börjar fundera på vad sjutton jag gör här egentligen? :b är ju somsagt rutten på det mesta, förutom på party, för jag är helt klart bäst på fest! :D tur att jag är bra på nåt.. ;)
Nää nu blir det lite mat sen Wallander- Tjuven! :D Pööööösssshaj ThiHIHIHIHIHI***** :))))))))))))))))) SmaJL*

Fv: Ulla min Ulla, Moi & Fröken Bergström. Efter en stridsbåttur vi sent kommer glömma,

ulla & jag fick köra. Så gryymt kul! Åhh, jag saknar er :(


Ett sent födelsedagskalas minsann!

Var det igår i vårt lilla hus. Mycket trevligt var det, mina små sysslingar med föräldrar och min kära broder var där. Fick lite glas, presentkort & Band Of Brothers boxen så att jag ska se på tv resten av veckan! :D Passar ju utmärkt när det kommer en ny tv hit i veckan ;)
Får säga tusen tack för att ni kom och tack för de fina presenterna :)

Som redan uträknat då har jag vart hemma hos min kära moder tors-lör, skönt att bara komma hem o bli lite ompysslad :) Hihhihihihihiii
Igår vart det att följa med Madde in till universitet, hade ju inget bättre för mig och eftersom jag måste plugga kemi och tycker det är trevligt att umgås med Madde så slog jag fler flugor i en smäll och följde med :)
Fick några tal gjorda iallafall, gick väl sådär med tanke på att jag tog med mig matteblocket och inte kemiblocket hem, menmen sånt som händer en klant som mig! Det var rätt intressant, för de var rätt annorlunda jämfört med vad det är här, men särskilt kul var det väl inte att lyssna på matteföreläsningar :b
Träffade en massa människor gjorde jag också, fan jag tror jag träffa mer folk på cirkus 5timmar där än vad jag gjort det senaste året - det ni, slå det om ni kan ;)
När föreläsningarna sen var slut blev det bakad potatis på La Baguette inne i stan, mycket gott och trevligt :) Sen bar det hem mot Hallsberg igen och kalas! Som sagt, det var trevligt och jag total däckade innan klockan tio.. höhöh, skoja att jag var trött!

Mooi & Madde :)

 

Idag blev det upp tidigt för jag skulle iväg och bada med Simon & Kajsa. Haha riktigt kul, badade i tre timmar, var rätt trött efteråt ;p Men de kommer nog dom också va, simon simmade 1km på 40min och han är 11 :O De kallar jag duktigt! Och Kajsa hoppade och stojjade på bläckfisken, ja säger då det jag vill också vara typ 10år :D Ja just jävlar.. de är jag ju typ? Nää men de var kul, nästa gång kanske de skulle komma ned hit till Linköping så kunde vi bada här :)

Nää nu blir det duschen sen försöka få tag på nån som vill parta med mig, nejjust det, ingen vill ju.. alla är torrisar idag :o:o:o


lill-lördag kväll

Händer det inte mycket på, så jag bjöd hit Jeanettean på "plugg & tv" kväll :) haha mycket pluggande blev det inte, läste igenom lite iallafall och lärde mig faktiskt en liten del till av kemin, feels good :) Annars blev det mycket tv och lite räkor, hihi smarrigt värre!
Dagen har vart rätt seg annars, inte gjort särskilt mycket, tvättat lite och försökt mig på kemin. Gaash det går verkligen i vågor det där! Ena dagen är det lätt och kul, andra dagen skit och svårt. Menmen, de tar sig väl lite iallafall..

Sen har jag & Jeanette anmält oss som arbetare under "Le Mans"-helgen, banbyggare vart det! Höhö, vi riktiga män måste ju vara där och styra upp och se så allt blir perfekt ju ;) Nej men det kommer nog bli en kul helg förhoppningsvis, inte som draget kanske, men det blir ju vad man gör det till och vi är ju bäst på fest! :D Egentligen skulle jag ju till Krhamn, planerat länge partyy helgen no1 men har man bestämt sen innan så.. aa, nejmen jävligt tråkigt att det krockade men får ta krhamn så fort det bara går efter det! :) Men de är inte lätt när de är så mycket hela tiden..

Imorgon åker jag iallafall hem till mor min, ska bli skönt att komma hem lite. Ska ju även ha mitt sena födelsedagskalas på fredag, wieho ;) haha
Nej fan, nu blir det skönhetssömn, har fyra timmar matte sen blir det kemi för hela slanten! :O


fyfan vad Jeanettan & jag är läckra asså ;)

åååååh

bajs på kemin idag, bajs på allt!

Kemi är faktiskt kul

Ja tänk för att det var just det jag kom fram till idag när jag äntligen börja förstå :)
Ibland är livet bra underbart, idag har det verkligen vart en riktigt toppen dag och allt känns perfekt!
  • fint väder
  • matten hängde jag med på
  • kemin släpper
  • har inhandlat lite smink + ett par riktigt läckra stövlar
+ att jag kände mig riktigt snygg & fräsch, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Jaa jag säger då det, idag var det verkligen en bra dag!
Och inte nog med det, jag har vart fruktansvärt duktig också, pluggat jätte mycket kemi. tralalalla, nästan så att jag vill sjunga :D haha
Nej nu får det bli en dusch, på med myskläder och sen slå på ett avsnitt eller två av ugly bettan :)





Dra't i Spa't 09

Här kommer lite bilder från helgen, dock inget iordning :)


uppställning efter frukost, innan avfärd mot borggården



lagmys på borggårn



tjejerna i laget :)



den galna fulsittningen




fina på finsitts :)




fina på finsitts :)




mellanfest!



mera posande efter frullen



det söta linglejonet



taggad för fulsitts, eller snarare matkrig!

svenska hollywood fruar

Ahmen guud asså, allt måste vara top notch du vet.. thihihihihi
hahah, fyfan den där serien är ju helt galen men ack så underhållande :D Men vad jag inte kan förstå, att hon Kalle Ankas fru, nej just Paul Anka hette han visst kan sitta o säga att andra kan försöka att vara lika fin som henne och hosta upp lika mycket pengar, daaaah!
Hur mycket av dem pengarna du har kvinna har du tjänat själv?! Eller att hon gnällde över att det var jobbigt att följa med gubben på alla resor, aldrig fick nån egen tid hemma, men att det är stört kul att punga ut 16000dollar på krämer på en månad de går bra. Fan, tycker nog att du ska ställa upp o följa med eftersom de ändå är hans pengar du handlar för?
Shit alltså känner mig verkligen som en bitterfitta nu som är sjukt avundsjuk, haha :D Men faktiskt så tycker jag inte att hon ska klaga. Så de så!

Haaja, idag har det vart en soft dag. En föreläsning och en mattelektion, fatta noll som vanligt men fick en hel del gjort på matten faktiskt, och börjar till och med förstå lite ;) haha
Lagat mat gånger två har jag också gjort, mm tacopaj & nån egen komponerad kyckling grunka, mmmmmmm jätte gott gryyyyyym är jag ;)
Nää fan nu blir det lite roast på berns sen sängen! Natti :)

Hundrade inlägget!

Haha de ni, jag är gryym ;)

Fy fan vilken helg det här vart! Heeelt klockren, så jävla kul, har nog inte haft så kul på läänge! Fan alltså de borde vara helg varje dag :)

I fredags vart det fulsittning + kravall, så runt sex vart det tvåmans förfest med mig & jeanette hemma hos henne sen for vi vidare till fulsittsen.. där det var helt crazy och urartade redan efter en kvart med matkrig, haha skoja inte att jag längtar efter min overall nu så att man kan kladda ner sig bäst man vill :b
När laget kände sig nöjda med matkrig blev det mellanfest och sedan vidare till kravallen. Jag säger då det, vart en tokigt rolig kväll!
Att sedan försöka ta sig upp klockan sju på morgonen för att knalla iväg till univeristetet för att käka lagfrulle och tagga inför draget var väl mindre roligt.. men vafan de var bara att gå på't igen! ;)
Kan väl inte säga att jag var särskilt hungrig men åt lite och sen var det bara att göra sig iordning med ombyte och sminkning. Jisses så vackra vi var, helt klart var vårt lag snyggast haha! När alla var redo fick vi skjuts in till borggården där det var ännu mer taggande och parad med alla lag bort till tinnerbäcken, fråga mig dock inte vart vi var för jag har ingen koll alls ;)
Äntligen framme vid dragplatsen var det dags! Jävligt kul att se på när folk åker ned i snuskbäcken ;) Sen vart det våran tur och första vi mötte var hmm.. mtk eller nåt, äsch ingen aning de var från chalmers iallafall och de vann vi över, fyyfan va vi är grymma ;) Galenskaperna fortsatt och snart vart det dags för drag nummer två, denna gång mot I:arna, där vi dock förlorade så det vart ett mysigt dopp i bäcken för vår del, looovely! hah, svårt nedfrusna och överförfriskade kom det en minibuss och plockade upp oss för att föra oss vidare till ryd där det vankades bastu & öl, Fint ska det va! Även bastande blev helt galet och pågick hur länge som helst, eller kanske inte men tre timmar kanske? Plus minus. Iallafall var det sjuukt kul och har nog aldrig uppskattat en varm bastu lika mycket som då, för jävla vad jag frös.
Ett par grader varmare och några öl/cider mättare var det ombyte till finkläder då vi skulle på finsittning och få oss lite god mat, välbehövt? JA! Jätte god mat var det och trevligt var det också :) Dock vet jag inte om de ska kallas finsittning just då, för de spårade lite.. men wtf god mat och trevliga människor räcker för mig! :D
Sedan blev de ännu en gång mellanfest och kravall, även denna gång var det sjuuukt roligt och hoffmaestro var där o spelade, yees de kan verkligen sin sak. Vilket drag! Gryyymt
Kvällen fortsatte lika bra som den började och slutade med att vi hamnade på efterfest och kom inte hem förän runt ett idag :b haha, efterfest är inte bra!
Minnesregel till mig själv: sluta efterfesta, de är dåligt och man blir trött, somnar och kommer inte hem i tid.
Nejmen helgen har som sagt vart riktigt riktigt bra och tror det blir svårslaget :) Idag har det annars vart lugn, haft degmys hemma hos Jeanette med tv tittande och ostkrokar, naaajs ;)
Nej nu blir det sömn, behövs verkligen!

bilder kommer imorgon! :) Natti

090909

Mohahaha! Gissa vem som vaknade exakt 09.09 imorse? JO JAG! Det måste ju betyda nåt coolt tycker man, 09.09 090909, fan va jag är ball assså ;)

Ussch hade matteduggan idag, gick helt åt skogen :) Menmen, sånt som händer livet går vidare!
Efter duggan blev det ned på stan för att inhandla saker inför draget i helgen, haha hittade kläder till killarna o även till oss damer ;) Ojoj, de kommer se galet ut, men de är ju meningen också antar jag :)
Vart även två klänningar, ajaj inte bra! Dock kostade den ena 49(!!!!!!!!!!)kr, de är ju sjukt!? Den andre kosta 249, så den var ju visserligen 5ggr dyrare men what the fuck! Har man fyndat hela dagen får man väl unna sig ;) Särskilt efter en sån jobbig dugga!
Imorgon blir det dragträning och kemi plugg, gaaash har dugga på fredag :/ Kuk på de här alltså, jag är verkligen opepp på labb & dugga på fredag.. ska inte fredagar vara mysiga? Icke i linkan tydligen :O

Mattedugga imorgon :/

Jag säger bara en sak; OJOJOJ! :O Hur ska detta sluta..?





JAG SAKNAR CYPERN!

Ensam mamma söker

HAHAHAHA, jag dör! "Hej jag är 37år och nu ska vi leka min favorit lek.... JAG HAR ALDRIG!" Oh herre jesus, seriöst! Jag kan noga tycka att när man är 37 så har man mognat lite och slutat leka suplekar.. men vad vet jag om det, själv är jag ju ynka 20år. Menmen, kul var det iallafall :D :D HAHA

Jaja, idag har det vart en mysig dag :) Mamma kom hit med lite grejer sen va vi till Ikano och shoppade lite, trevligt! :) Måste ju säga lite att jag saknar att inte bo hemma längre, saknar det.
Efter ett par timmar med min underbara mor så var det tack och hej, sen blev det heeej matteboken! :O Usch för det, men något som måste göras tyvärr.. kommer aldrig att klara duggan annars.. eller om jag ens kommer att klara den ändå :/

Har vart en lugn helg, känns jätte konstigt att det inte vart några aktiviter under helgen. Men i fredags vart de ju räkor hos Jeanette, sen igår tog jag de lugnt o kolla Ugly betty :D Har ju fått säsong två nu!!! :D:D thihihiihihihiihihihii Sen på kvällen vart det Kenny Begins med Mikaela, Aaaaaah vad jag älskar Kenny, mmm han är min! Var tänkt att vi kanske skulle gå ut efter filmen, men vi pallade inte riktigt så de vart häng i soffan typ hela natten :b haha fint ska de va! Men ack så trevligt :) Sen fick vi ju faktiskt sällskap nån gång runt tre där av en fyllbult vid namn Glenn. Haha, han är allt för charmig när han är full ;)
Nej men nu blir det matten igen, sen ska jag ha lite egentid med mina naglar ;) haha! Byeeeeeeeeeeeeeeee


Reeekor

Smarrigt värre vart det med lite räkmys med självaste damerna Mikaela & Jeantte, mycket trevligt! :) Efter alldeles för många räkor och en bra film senare tackade jag & Mikaela för oss och åkte hemmåt. Kom aldrig hem dock då jag följde med henne hem och åt lite äppelkaka och såg på csi, mmm trevligt! Men nu x antal timmar senare efter en toppen kväll blir det en god natts sömn, imorgon är det dragträning och matteplugg som gäller..!

åhnaaaj

Nu har jag gjort det igen! Shoppat.. illa Emma, illa! Fan jag som skulle spara pengar, men så tyckte jag så synd om mig själv att jag tröstshoppa lite.. Not gooood. bajsbajsbajs, men de går ju att lämna tillbaka... men jag vill inte :b ååh nää usch vafan pengar har man ingen nytta av när man är död..

haja, nä vart somsagt impuls shopping med Mikaela och nu om en stund blir det reeekor med henne & Jeanettean , myys :) Har även vart o hämtat ut mina filmer,,mmmmmm :) Så att jag kommer sitta uppe hela natten o kolla ugly bettan! :D

Äntligen fredag! :)

ÅÅh loovely med helg, dock måste det bli en hel del plugga eftersom jag har två duggor nästa vecka. Varav en är Matte, :O SKJUT MIG! Egentligen kan man undra vad jag gör här? Jag varken gillar matte eller kemi och de är de enda jag pluggar ;s hm.. Aja, har ju sagt att jag ska ge det en månad till så får vi se hur det blir.. Vem vet, om ett par månader kanske jag är i Usa iställe och leker med äckelungar? :D

tokigt

Ojoj, att käka nacho's med guacomole (STAVNING?) och se på simpsons, mm de är riktig torsdagslyx det ;)

Nej men vilken kväll, det regnar - som vanligt! Jag hatar Linköping,.. iallafall när det regnar, vilket det alltid gör här :O Fan i Kallekrona blåser de jämt, Linköping regnar det och i Karlstad skiner alltid solen. Jag skulle börjat i Kd och plugga iställe! Fan va fint, då kanske jag skulle suttit på en schysst balkong med en smarrig drink och stekt i solen! :D Hmm.. eller kanske inte.. kör på en kall öl iställe! Mm, jag säger då det, får ta mitt skrot och flytta ;)


Igår var det Kalasmottagning med förpärla @ my place. Trevligt! Dock kanske lite för trevligt.. men vafan! Man lever bara en gång ;) Bilder kommer, nån gång... :b
Nej nu skriker nacho'sarna efter mig! Ciaaaaaaoo


RSS 2.0