tillbaka till berga

Nu blir det snart ännu en tågresa till sthlm för att sedan möta upp Ulrika och ta oss ut till Berga. Har packat inför helgen så hoppas att jag inte glömt något :)

Var och fixade frillan förut, nu är det äntligen ljusare, dock inte så ljust som jag vill att de ska vara  men det blir det nästa gång :D Mycket nöjd är jag iallafall! Hann även simma en stund med Madde, skönt :) Ajaa, nu blir det sista check på packningen sen iväg till tåget!

aquabike

Nyss hemkommen från badhuset där jag o Madde var med på ett aquabike pass. Var riktigt roligt faktiskt, fast kanske inte så jobbigt som man trodde, men absolut något jag skulle göra igen! :)
Nu blir det att packa lite grejer tills imorgon och sen ta mig hem till mormor!


bara för att jag har världens bästa yster...

 
 och vi är bäst på allt, så de så! Nej men måste berätta om förra helgen då jag för första gången på mycket länge var och hälsade på en hel helg i Kristinehamn. Oj så kul det var, umgick med Johannapittipanna hela fredagen och halva lördagen och vi som vanligt hade det mycket roligt (inte konstigt för vi är ju kungar på att ha roligt ;)
Sen på lördag kväll vart det förfest & utgång med Ystersyster & Elin, vi tre som förr ;b haha Det var riktigt riktigt kul och det bör göras om mycket oftare! Och jag fick även motsatsen bevisad, att man kan festa i kristinehamn - tro't eller ej men det var gryymt roligt! :)
Festandet börjarde vid sju och slutade runt sju på söndagen, jo man kan väl sig att både jag o vikkan snubblade in genom hennes dörr och ner i sängen. Men som sagt, grymt kul och MÅSTE göras om snart!

hemma igen

tågresan gick alldeles utmärkt utan (!) förseningar och skit.
och nu vet jag inte vad jag ska göra...hm, kanske skulle slå på en film eller kanske fixa naglarna - tål att tänkas på! haha, ajaa världens mest onödig inlägg men vafan jag är ju ball som fan ;o höhö...


godmorgon :)

Ännu en måndag, sitter fortfarande nere i linköping ska snart laga lite mat med Glenn innan jag tar tåget hem igen,.. tråkigt :(
Men imorgon ska jag fixa håret så de ser jag fram emot, äntligen blir håret ljusare! :D
Idag har jag även vart duktig i en heeel vecka, har inte ätit godis/chips och tränat så gott som varenda dag. Det ni, försök att slå det ;) haha


att inse att man inte är 10år längre...

När man står i kö till en vattenrutschkana och alla runt omkring en själv är två huvud kortare och minst fem år yngre.. haha de var just vad jag och glenn upplevde när vi glada åkte iväg till äventyrsbadet här i linköping. Vi hade en jätte rolig dag men har även insett att det kanske var roligare när man var mindre, fan vad gammal man känner sig! Men somsagt, vi hade det roligt när vi lekte där bland alla små, ångbastu o bubbelpool är också jävligt najs :)

Nu har vi ätit tacos och tittat på wipeout - oooh vilket dunder kul program, måste vara för kommentatorerna helt klart :b Nu blir det popcorn och van veetern!

högskoleprov

gaaaaaah! usch för detta ska aldrig mer göra om det, hur kan folk frivilligt betala och göra något dylikt? :O Nej, högskoleprovet iår var det första och sista för min del.

Nu sitter jag hemma hos Glenn & Viktor nere i Linköping, har tittat på Andra avenyn medan Glenn tittar på fotbollen :b Var även ute och åt förut - myyys och väldigt apptitligt :D Imorgon blir det äventyrsbad, wiiiiie ska bli riktigt roligt! Men nu blir det sömn, nattinatti :)

let's dance

hm, nej de är inget program för mig men måste säga att jag tycker helt klart att Magnus & Annika skulle vinna!

kom  nyss hem från Madde efter vart i badhuset och härjat i två timmar.. vilket var lika roligt som vanligt och vi är hallsbergs äldsta 6åringar som leker på den där jätte bläckfisken :b Men roligt har vi!
Sen vart det donken för mat och hem till henne o se på let's dance.. en väldigt trevlig fredag vart det iallafall! :)
Nu blir det snart sängen och lite välbehövd sömn, ska upp tidigt imorgon o göra de där förbannade högskoleprovet :O Fattar inte att jag gör det, men är det gratis så är det lika bra att göra det en gång iallafall - gratis är gott ;)

tralalala

hahaha hitta en sång om mig o natha som vi skrev nångång i åttan, haha den är gryyym!;
 "natha o jag vi är bästa vänner fastän mycket olika, hon duttar på knäet ,jag på foten, men en sak har vi nog gemensamt... HATA GITTAN!"
jaa, vad säger man? vi var bäst en sak som är säker iallafall! ;)


Ojoj! Nu blir det här mitt andra inlägg på kort tid, nu jäklar.. haha
Snart kommer Madde och hämtar mig för vi ska till badhuset (igen för min del) och leka lite tänkte vi, även gymma lite, najs :) Fan jag & Ulla har bestämt oss nu att vi ska ta tag i våra liv och började i måndags. Känner mig redigt duktig som tränat varje dag och inte ätit något onyttigt - beach 09 here I come! Inte långt kvar nu, varken till sommaren eller muck. Ska bli underbart, dock väldigt väldigt tråkigt. Har ångest redan :O


Förövrigt är Markoolio min stora idol, han är ju allt! Tyke & Dr Mugg är ju så looovely! haha och nu, Kärlekssång från mig, aaaaah han är min största idooool :D


En tråkig fredag i Mars..

Får jag för mig att skaffa mig en egen blogg, haha. Ja, vi får väl se hur det går.. Är ju aldrig hemma men en dag kanske jag börjar ta med mig datorn till Berga - Den som lever får se!

Man kan fråga sig varför jag skaffat en blogg då jag ändå aldrig är hemma, men de är ett kul tidsfördriv att klicka runt och läsa alla andras bloggar så varför inte ha en egen då? Jaja, nog med det.
Har iallafall lång helg nu, så åker tillbaka till Berga på tisdag kväll och på onsdag ska jag göra psykolog & läkarundersökning för officerstestet. Sen på torsdag blir det en dagstur med Koster och på fredag tar jag och Ulla tåget till Rolle som fyller år, 20 (!) dessutom, det ni ;) Så kommer nog bli en väldigt trevlig helg, ser fram emot det enormt mycket! :)

Aahja, nu blir det käk & film sen ska jag nog gå hem till Madde och terrorisera henne!
Ha det bäst, räkna med att jag kommer bli stor bloggarn och blogga hela dagarna ;) haha

RSS 2.0