20080728-20090618



det bästa året i mitt liv?

ge mig lite glädje

för min har tagit slut. usch vilken svacka jag hamnat i, nu är jag verkligen trött på allt och vill inget helldre än att komma hem o få vara jag jag jag och bara sova och feta sönder.
min tankar är inte som de borde, min sömn är inte som den borde, jag är inte som jag borde. jag känner mig så otroligt nere att jag lätt skulle kunna låsa in mig och tjuta tills jag blir en stor blöt fläck.
det värsta är att jag inte  vet  varför jag är såhär, för de går i vågor, men nåt som är värre är att det är lika jobbigt att inte veta som att bara gå runt o må dåligt. snälla, låt veckan gå fort nu. jag vill hem.
ibland undrar jag om jag verkligen gör rätt, det känns så ofta att allt jag gör är fel och nu finns inget hopp kvar. nää fy vad jag är jobbig nu, men jag känner mig nere djupt i nån iskall äcklig grotta..

FEM (!!) dagar kvar

ÅÅh nu kommer ångesten smygande.. eller nja inte så mycket.. eller jo :O PANIK!
Endast fem dagar kvar till muck o baltops flyter på, fan de är riktigt najs att åka båt hela tiden, me like!
Jaha ja, finns väl inte så mycket att säga.. vi åker runt här utanför kallekrona o letar minor o skjuter hit o dit. Snart är det över o jag kommer att sakna det gryymt mycket!

FÖRÖVRIGT ÄR DET IDAG EXAKT ETT ÅR SEDAN STUDENTEN!

helt klart lyckligaste stunden i mitt liv! om jag fick så skulle jag återuppleva det, gång
på gång på gång! LYCKA PÅ HÖG NIVÅ



BALTOPS!

Nu ligger jag här i bingen på båten för att egentligen sova eftersom jag går på vakten 00-06. Yeeey, har fått en bra vakt iallafall natten o eftermiddagen de är sooft :D Åkte ut med båten i måndags o kommer förtöja i kallekrona först på tisdag för att sen åka vidare upp till berga för muck. EN VECKA KVAR! GAAAAAAAASH jag dör, men ändå så skönt :) Veckan hitills har gått riktigt fort, h'nder grejer hela tiden, ok kanske inte så mkt på natten men de är najs ändå.
Aaaja nog uppdaterat för denna gång, måstee sova! Får väl se när jag skriver nästa gång... hihih


förövrigt så tar denne påg studenten imorgon, GRATTIS ROBBELIBOBBELIBOBBISSSSCH :D:D
fast student 08 är bra, bättre bäst ;)

OOooooh

YES DAGS ATT ÅKA IGEN NUDÅ! ååh jag bara älskar att åka tåg i fem timmar ;o gaaaaaaaaaah
känner mig inte heller så pepp på att åka tillbaka,.. ge mig en fet lön och sommarlov så blir jag lycklig




"When it was god.."

traalala,, sitter o nynnar på flipsyde, mycket bra låt!
Jaha, kom nyss hem från badhuset. Pratade lite med Madde och simmade en runda, härligt! Tänkte ut o gå men en massa svarta moln tornade upp sig så jag vet inte om jag törs börja gå, kanske blir som igår o kommer hem som en blöt hund :o

Igår vart en trevlig kväll iallafall. Följde med hem till Dessi där det var förferre för att sedan åka vidare in till öret och släppa loss inne på frimis. Dock kom vi aldrig så långt för kalle's kaviar vakten släppte inte in oss alla så de vart en stund på pitchers. Vi tröttnade rätt fort så vi fortsatte till max för att käka lite och sen vidare hem för en god natts sömn :D
Kan sammanfatta kvällen som rätt otippad men de var jätte kul o träffa dem igen, var ju ett tag sedan. Men nu jäklar snart är de muck och då blir det party hela sommarn lång :D:D Fan har tappat bort kabeln till kameran så bilder kommer så fort den har återfunnits. Hittelön 20kr!

Om några timmar bär det av tillbaka till karlskrona o gänget för sista rycket innan muck, hjääälp! ångest! panik! lycka!

De är tur att jag har ulla min ulla så kan vi ha panik ihop :D
(oootroligt vacker bild på oss btw)


KUK I RÖVEN!

fan i helvetes jävla kuk röv anus korv skit!!
plötsligt händer något som gör att man öppnar ögonen,
är det positivt eller negativt?

Beslutsångest

ÅÅÅÅÅÅÅH!
Skoja att jag har beslutsångest om kvällen. Antingen så sitter jag hemma eller så följer jag med ut till frimis, vilket vore väldigt roligt men palla de blir så sent :o Men endå vore de så jäkla kul o gå ut o träffa folk.. kooorv, varför ska de vara såhär? varför måste man sova. Kan man inte bara leva ett sömnlöst liv som Edward i Twilight? Oj vad bra de skulle va och vad mycket man skulle hinna med :)
Nää nu bestämmer jag mig, jag gör mig iordning så följer jag med på förfesten så får vi se om jag kommer längre än så eller om jag åker hem..


Jag & Agnes på studentpeppet förra året :)

Promenad i regnet

ååh helvete i havet!
Här går man ut o går och självklart så börjar det spöregna när det inte är långt kvar, men tro på fan att jag vart helt genomblöt iallafall... åååååh hatar regn! ;o

När jag gick där i min ensamhet och lyssnade på musik så kom jag fram till vissa saker, vissa viktiga andra helt onödiga, men ändå.

1. Att jag ska åka till USA i höst och ta hand om nån jäkla unge så min engelska blir tipp topp.
2. När jag sen kommer hem ska jag ta mig i kragen och söka utbildning för flygledare, kan man inte bli pilot får man det man får.
3. Att denna sommar ska jag sova, äta, resa.
4. Att jag saknar att vara i Kristinehamn som förr, att vara där all tid jag kunde och inte behöva grubbla över när tåget hem går eller vart jag ska sova.
5. Att barnprogrammen helt klart var bättre förr, hallå vart tog disneydags vägen?!

Eller nu när jag skriver det kom jag på en sak.. kanske ska jag bara strunta i att lära mig engelska och bli polis o sen vidareutbilda mig i det.. BAJS VAD JOBBIGT DET SKA VARA DÅ! Jag pallar inte tänka på vad jag ska göra känner jag... hm, jag gör som jag brukar iställe. Slutar tänka och var dum :) Great


hihihhihi


Shoppingberoende som jag är var jag tvungen att kolla in Nelly's nyheter och vips blev jag på bara några minuter 1000kr fattigare då jag hittade dessa skönheter.. mmm snart är det sommar :D



LÄSKIGT!

GAAAASH! Inatt sov jag ensamn hemma, fyfan va de är läskigt.. jag kommer få men för livet om jag måste göra de fler gånger ;s Men lite stolt över mig själv är jag nu såhär på morgonen :b Skönt att få sova ut för en gångs skull, känner attt jag behöver sova nu i helgen om jag ska palla med de sista dagarna. Har ju en större övning så vi ska åka båt konstant från måndag tills muck-dagen, så de blir att gå vakt 6h -sova 6h så de kommer nog bli lite tungt :b Men jag är ju gryym så jag klara de ;D haha

Ajaa, idag blir de soft. Tänkte ta mig en promenad om en stund, sen ett långt varmt bad.. mmm loovely :)
Fan tänk att de snart är ett år sedan man tog studenten, helt sjukt! Känns inte så länge sedan, men oj vilken dag. Helt klart bästa dagen i mitt liv, låt mig få återuppleva det! Typiskt, de går ju inte..


Biffelibiff and Moi, underbara dag!


Tjejerna, Att vi var lyckliga :)


De tre vännerna och Tommy & Stensbo ;)




ÄR VI TAGGADE?! ATT VI ÄR!! STUDENT 08 FTW


Glenn & Jag glada efter utspring :)

13 dagar kvar

Åh helvete i havet, nu är de mindre än två veckor kvar till MUCK!
PAAAAANIIIK?! eeh.. lite kanske?
 Eller de är så svårt att sätta namn på känslan, de är verkligen skräckblandadförtjusning. En del av mig vill verkligen muck:a och bara njuta av att få vara ledig och kunna göra precis vad man vill när som helst. Medan en annan del av mig vill inget helldre än att få vara kvar tills december och muck:a med de andra.. ajaa, man kan kan ju tyvärr inte få allt här i livet men drömma går ju.

Veckan har annars vart rätt tråkig och seg, vi har haft materielkontroller och en gångdag.
En sak som kan göra mig riktigt förbannad är att befälen är ibland riktigt dåliga på att
uppmuntra när man gjort något bra. De är annars väldigt bra på att trycka ned en på ett lite
"finare" sätt utan att det märks. Tråkigt tycker jag, då jag iallafall blir mer peppad av att ibland
få höra att man faktiskt kan eller gör något bra, och inte alltid fel.
Men vafan de har säkert något gott med sig i längden så ska väl inte klaga, jag älskar min värnplikt!


RSS 2.0