bio

nu har jag o glenn vart iväg o sett "public enemies", mycket sevärd film :) dock endast på bio, tror den bli dålig på vanlig tv :b
annars har dagen vart rätt ok, började jobba 6.00 och slutade 15.30.. känner mig rätt trött nu faktiskt, men de är det värt :D

låång dag

vart en lång dag idag, började jobba 12 och slutade 20.. är lite mör i kroppen nu, fast man inte gör allt för mycket. Aja, upp runt 05 imorgon, börjar 06 och slutar 15. Huh! Jag kommer verkligen vara död imorgon, om inte annat kommer jag vara en riktig plåga.
Blir förmodligen bio imorgon, antingen public enemies eller sommaren med göran.. hm, svårt val! Men nåt av dem blir de iallafall o den andre får jag väl ta o se nästa vecka iställe :b
Nu blir det iallafall sova, trött som en korv och tröttare kommer jag att bli. Pösshaj

tripp, trapp, trull & jätten
miih saknar er brudar!


för ett år sedan..

Hade vi första permissen nere i karlskrona och vi gick ned till "sailet" för att käka langos. Mmmm, fy vad gott det var :)

ooh rollleeee, svanis & ulla-bella :D

dags att göra något vettigt!

Svanberg ska åka ned till badet och jobba några timmar, 12.00-20.00, och imorgon blir det 6.00-15.00. Gissa vem som kommer vara tröttast i Hallsberg imorgon eftermiddag... höhö

zzzZzzZz

burr så kallt de var i vattnet! :O men badade de gjorde jag ;)
nu blir det sova, ska jobba imorgon så bör vara pigg då :D

natti natti!

Putte i parken? Nä i blåbärsskogen :D

Ojoj, nu har jag & Glenn vart ute och plocka blåbär för minst tre år.. eller ja, iallafall till tre kakor :) Smarrigt värre, ska be min mormor gör sin goda blåbärskaka, mmm de ni!
Jaja, nu ska jag tvinga med mig Glenn ut och bada, tycker det är dags för honom nu och ta årets första dopp!

duttig emma!

heeey fit, here i come!
nu har jag tagit arslet ur vagnen o vart nere o simmat 1000m, bra! Har dock inte vart ute o gått, men de får bli senare ikväll :)


Onsdag

Godmorgon! Eller goddag kanske man ska säga? Skit samma, jag sover bort halva dagarna och inser att det kvittar egentligen ifall jag gör det eller ej, de är ju ändå inte fint väder?
Nu blir det en macka, sen ska jag ta mig en promenad innan regnet öser ned och när sen regnet börjar ösa tar jag mig ned till badet :) Alldeles pöööörfect!


det hade inte suttit helt fel att ta en sista minuten ned till Kreta igen!
fv: Agnuuuus, Anna, Dessi, moi
(man skulle va sådär brun!)

hjälp

vilken nörd jag är! har verkligen inget liv, sitter framför datorn 24/7 för fan ;s Not ok! Men vafan, jag säger som alla blonda mini bimbos som är "the one and only" i bloggvärlden att jag ska bli störst bäst vackrast! yeeey,naaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!

nu ska jag lägga ned de här iallafall, sova gott, upp tidigt, ta tag i skiten och gå på hård diet! wish me luck, emma ska gå ned sina extra kilon inom så snar framtid som möjligt!





alltid är det någon som kommer störa sig, men förändring är kul :)

mys med tända ljus och film :)

Uuuh, har man inte mycket att göra om kvällarna får man vara lite påhittig.. haha vilket jag inte är, så de blev ugly betty maraton och tända ljus. Mmm, köpte ett jordgubbsdoftande blockljus igår och mums vad de luktar gott :)

Dock är inte de här avsnittet det bästa så tänkte att jag skulle skriva lite om cypernresan.. har ju inte gjort det ännu.

Kan ju först o främst säga att det vart en galen vecka med massa sol, bad och party. 40graders värme hela veckan, så vi var ju tvungna att vätska upp - både på dagarna och nätterna ;) Nej men från dag ett till dag 7 var det fullt ös. Upp tidigt för att schteeeka lite i solen för att sedan runt fem gå upp, ta en powernap och sedan göra sig iordning för kvällen/nattens bravader. Är man fjorton stycken nymuckade så kan de bara bli gryymt :b Varje kväll var kanske inte helt annorlunda den förra men ack så roligt det var! Dock skulle jag nog inte åkte ned dit en gång till, men veckan som var är helt oförglömlig och kunde nog inte bli bättre! :)
Men det absolut bästa var ju helt klart att få umgås med alla! Och att hoppa bungee jump & fallskärm efter båt, looovely! Vilken känsla, skulle kunna göra det om och om och om och om igen :D


vi är helt klart bäst! <3


ena halvan av gänget


grillparty!


gruppfoto, minus några.
fv: hellekant, ljungkvist, gunnarsson, lord, moi, blixt, ulla
liggande; traut
bakgrunden; rosell & svensson


bästa ulla & jag


black pearl and the swedish navy ;)



garrrr, blixtaluss and svanis the pirates ;)


ooh bästa rolleeee & blixtaluss


before bungee, scaaaaryy!


och Emma var först ut, oj så underbart!

ibland får man vara nöjd!

Ja för tänkt de får man faktiskt!
Och idag är jag super nöjd med mitt nya inköp: ett par as snygga jeans :) Har letat som en tok efter ett par i rätt modell och igår hittade jag dom, och de sitter som ett smäck! Så att jag är nöjd!

jag tycker iallafall att dem är as nice! :D





Btw, är inte det här typ de vackraste man kan skåda? Äsch, jag tycker det iallafall. Och de är jag som har tagit bilden.
Sista färden med Hms Koster, soluppgång någonstans i Sthlms skärgård.


"partille johnny"

ÅH HERRE GUD! JAG TROR ATT JAG AVLIDER!


den nya fjortis stilen heter; "partille johnny" eller pj som det också kan kallas. Seriöst? jag har sett många killar och tjejer med gummisnoddar runt byxbenen, tillochmed mjukisbyxorna, och blekrosa läppar. Men att det fanns ett namn på det, ha! De är ju nästan mer tragiskt än att vara emo..


ett år sedan..

jag tog tåget ned mot kallekrona för att kliva in innanför marinbasens grindar, spänd, förväntansfull och nervös. jag kommer aldrig att glömma den dagen, då jag först lärde känna fröken larsson och berg. då jag tyckte gärtat o fjell var skit skumma, att jag visste att första dagen skulle bli lång, jag trött och grinig, ville bara sova.
men allt blir bra tillslut, bara efter en kort natts sömn vart det toppen och det var hur kul som helst och alla var jätte trevliga. Ulla och jag blir "vi två" och så kommer det vara de restrerande 11månaderna. Inte visste jag att lumpen skulle förändra mig och mitt liv så mycket, de visste väl ingen. både på gott och ont. men jag kan inte mer än säga att gröntjänsten var helt klart det bästa med hela lumpen och jag skulle kunna göra om den, gång på gång. sen att de inte vart soom de skulle med båten är ju surt, men inget som går att göra åt. men en sak är säkert; de är helt klart de bästa jag gjort, jag är glad att det är över och jag har fått världens bästa vänner!

090723

de är konstigt att känslan är såhär, de borde inte vara så. det gör ont..

Snart är sommaren slut...

"Hej mitt namn är Emma och jag är otroligt negativ"





 nej men de är ju sant, fan känns som om sommaren just började men de är ännu närmare slutet :/ INTE OK!

fortfarande funkar inte min dator,  men den är inlämnad på sjukhus så imorgon skrivs den äntligen ut och då blir det han och jag forever and ever.. eller ja, nåt sånt.

på fredag blir det kräftis hemma hos självaste fröken bergström, ska bli as roligt! Längtar faktiskt tills jag kommer upp till hemska huvudstaden igen och få träffa henne och flera andra från 3e pluton, wwwiiiiieeee :)

sommar & sol, eller vänta.. REGN! :O

detta underbara väder alltså, svensk sommar tror jag att det brukar kallas... hrmf´och vi som ska grilla o grejer, ajaa. jag är hungrig så glöm att vädret stoppar mig, jag kan stå med paraply om de så blir det sista jag gör.

fullt upp

Har fullt upp så hinner aldrig blogga, haha eller så är det för att min dator har pajat?
Skit samma, massor har hänt. muck, cypern, ledig tid, party m.m. Så fort jag får datorn tillbaka ska jag skriva allt som hänt, kommer bli lååångt men roligt, promise ;) höhöh

RSS 2.0