Twilight

Det vart ingen bio med Madde, utan det vart filmmys hemma hos henne iställe.. och jag säger bara en sak,
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vilken film, twilight! Den var ruggigt bra men jätte mystisk inte alls som jag trodde, men ojojoj så bra! Blir nog nästa film jag inhandlar mig faktiskt :)



looovely

PERMIS FTW! aah, känns gott att man är ledig tills på måndag nu :)
inte haft så jobbig vecka direkt, men den har ju inte heller vart roligt... bara materielkontroller ;/
jaojao, sitter på tåget hem, haha nörd som jag är men datorn är faktiskt ett tidsfördriv ;) så om 1½ timme är jag väl hemma och då blir det kebab med mamma och bio med madde, naaaajs :)

Ohyes, helgen är över...

TYVÄRR! Men den har vart bra så de är faktiskt inte ångestladdat att åka tillbaka till berga ikväll, ska bli riktigt roligt! :)
Somsagt, helgen har vart najs. Igår tog jag tåget mot Kristinehamn för att träffa ystersyster för att göra en favorit i repris, en ssib som Ulrika skulle sagt - supa skallen i bitar.
Okej, de kanske inte blev så vilt men det vart vilt.. än en gång, jag måste nog ta tag i de här med att ta det lite lugnare för annars kommer de fortsätta med att jag är alkis innan 25.
Nää men kom fram runt två och jag, ystersyster & Elin åkte runt och fixade grejer inför kvällen och käkade även liten i solen - looovely! Sen vart det en tur hem till farmor innan det var dags för förpärla & fix hemma hos Elin! Efter några glas och timmar senare lite glada i hatten gick vi vidare till mastis. Vilket inte var min grej denna kväll då de var endast 40+ där typ så jag och ystersysters vän Sophie knallade bort till statt. Det var.. hm, svårt att förklara men de kändes som om de var lite mer i min ålder :b haha nejmen de vart en trevlig kväll och slutade med efterfest hos Elin.
Blev en tidig morgon idag då jag skulle fara hem igen så tackade för mig och tog tåget hem där mamma väntade och vi for vidare till marieberg. Kikade runt lite men handlade inget, eller jo, ett silverschampo så nu jävlar ska mitt hår sluta vara gult. Mer har inte hänt, och nu blir det att titta på Lotta flyttar hemifrån :p Men somsagt, en riktigt askul helg som bör göras om snarast!


Förarbevis & permis

För vem har tagit förarbevis trala lala laa!
Haha, helt otroligt att jag faktiskt blev godkänd på de där provet med tanke på hur lite jag har pluggat och hur ointresserad jag är.. jag kommer aldrig skaffa en båt? Menmen, nu är det kirrat och om en månad blir det kustskeppar intyg som ska fixas, yeeey jag kommer snart kunna bli kapten eller nåt ;)

Äntligen fredag! Wooohhooo, permis! Känns underbart att vara hemma igen o träffa mamma :D
Hade fått hem mina två klänningar jag beställt, och de satt båda två som ett smäck :) så imorgon när det blir utgång i the big city krillehôla kanske en av dem blir kvällens outift.
Annars idag har jag tagit det lugnt och vart hemma hos Madde en stund och chillat, tittade på "John tucker must die" - jävligt rolig film har  nog sett den x antal gånger nu :b

Menmen, dags att sova! Ska upp tidigt imorgon för att hinna med allt innan tåget går..
 Pösshaj

Glada tankar :)

Yees, exakt! Otroligt men sant, slutet av dag 46 är nära och snart är det endast 45dagar kvar till muck.. MEN det bästa av allt är; Jag har fått en mycket mer positiv inställning till att vara kvar på båten nu. För det första så är de nya vpl hur trevliga som helst, trivs jätte bra med dem! För det andra så har vi haft fullt upp  med vettiga saker hela dagarna, inte endast materielkontroller dylikt. Utan massa bra utbildning. Sen har vi idag vart ute och åkt och det var as kul och lärorikt, övade massor och det bästa - att  jag fått suttit i sambandet för FÖRSTA gången! Det ni ;) Känns bra att i april får man göra det man ska medan de andra hållt på sen i oktober.. haha
Så nu är jag glad igen och älskar lumpen lika mycket som under GSU:n! LOVELY :)



vinter, igen? :O

vafan, här går vi ut på halvdäck på båten och får se till min stora fasa att det snöar, SNÖAR! :O Fatta, de är ju förfan snart Maj och det snöar.. shit GE MIG SOMMAR!!

Ännu en dag har gått, endast 48(!)dagar kvar tills de är MUCK.. haha skoja att jag räknar ner ;) Vill inget annat än mucka just nu.. Men de nya är iallafall toppen  trevliga och sista tiden kommer  nog bli bra iallafall!
Hemlängtan sen igår har lagt sig lite, men villl fortfarande hem NU på en gång, men de är snart helg igen.,... eller inte :O
Idag har vi mest haft genomgång av alla möjliga grejer som de nya behöver kunna, så de var inte mycket nytt för min del men bra med repetion (stavning).

Nu blir det strax kvällsmat sen blir det plugg för min del, nav prov på fredag ;s

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Usch!!! Tillbaka här på båten igen efter två dagar hemma och sjuk.. önskar nästan att jag vore sjuk fortfarande är redan trött på de här. Usch usch, men de är fjorton nya här som är väldigt trevliga så de är ju roligt iallafall.. men inget annat .. Men endast FYRTIONIO((!)) dagar kvar till Muck nu, yesyesyes! Längtar satan alltså, fyfan! Fick även reda på att vi ska vara helgvakter, men jag hade en sån jävla tur att jag bara har vakt två helger, v21 och v22, vilket v21 är då alla har vakt och v22 bara jag o mitt vaktkvarter, känns najs!! :D
Nu blir det kvällsfika, vi hörs

sjuk

jao, fortfarande sjuk.. men på bättringsvägen så åker tillbaka till berga imorgon bitti. Usssch vill inte tillbaka, orkar inte :O
så jävla tråkigt som de är nu, vi gör ju fan ingenting. De nya vpl kom visserligen igår så vi lär väl ha fullt upp med att lära dom allt som vi redan kan, vilket suger eftersom vi åker på en helgtjänst som vi antagligen inte lär oss någonting av. AAAAAAAAAAH jag kunde ha så mycket roligare om jag slapp den helgtjänsten, den förstör verkligen mitt humör totalt!
bajsbajsbajs!!!!!!! just nu hatar jag försvarsmakten, blääää.
FÖRÖVRIGT!! De är bara 50arbetsdagar kvar till MUCK nu ;) mmm me like!


funderar på om jag ska inhandla mig ett paket med färg så att  jag kan göra lite fler blonda slingor här snart, känner att håret inte är så blont som jag vill ha det.. hm, tål att tänkas på! Sen har mitt hår växt ootroooligt mycket, eller ja jag tycker det..


...snart har jag lååångt hår, tralalalalalalala

GE MIG...

MUCK! NU! NU! NU!

fan de är inte långt kvar nu, 51 arbetsdagar endast! dock är det allt för länge ändå.. jag älskar att jag valde att göra lumpen, helt klart de bästa jag gjort, men nu börjar jag faktisk bli riktigt trött på det när vi inte får göra det vi har blivit utbildade till. palla gå runt o göra allt annat och veta att när vi muckar inte gjort hälften så mycket som alla andra inom samma tjänstegren, det suger. men tyvärr inte  mycket att göra åt, bara göra det bästa av situation.. haha vilket jag inte orkar göra så går runt o klagar iställle, mmmm vad jag är rolig

ja, jag är dålig på att uppdatera..

Men de är bara för att jag är en så otroligt upptagen person, sådeså ;) Haha

Nu ska jag först dra helgen nere i Gbg lite kortfattat, den var såå jävla rolig! Måste göras oftare.. men aaja, jag & Ulla kom ned till Rosell runt sju på fredagskvällen efter en behaglig tågresa genom halva sverige. Eftersom Rolle fyllde 20 vart det paket öppning och mys kväll med pizza och skvaller - helt underbart :D
Lördag skulle Rolle fixa inför kvällen så jag och Ulla, dåliga kompisar som vi är, åkte in till Gbg och träffa Blixt och shoppade - as usual ;) Vart en mysig lördag förmiddag med mycket shopping och förväntningar inför kvällen, vi var alla super taggade!
När vi var nöjda och klara tog vi bussen ut till Rolle och hjälpte henne med det sista och gjorde oss fest fina, ååh de skulle bli så roligt! Runt sju började tjejerna komma och tjejmiddagen tog fart, mycket gott vare - Rolle de hade du gjort mycket bra! :) Vid nio trillade även killarna in och då vart det paaarty - bättre förfest får du leta efter ;) Efter x antal vin/cider/öl senare så blev klockan runt halv tolv och vi tar oss in till the city. Efter att ha yrat runt till olika ställen vart det keybar(?) där alla kom in de sista timmarna, vi ägde allt och alla och hade de gryyyymt roligt! Tusen tack alla och framför allt Rolle som gjort kvällen perfekt!!
Söndag morgon mådde vissa bättre än andra, och jag som vanligt var uppe med tuppen och hjälpte Rosell och städa. När de andra sen behaga gå upp blev det film maraton - eva & adam, fucking åmål & hip hip hora, alla fjortis filmer ;) Underbart med en slödag, tror de var fler som kände att de behövde de,host ulrika ;) haha
Tiden gick fort och det var dags för mig & Ulrika att tacka för oss och ta tåget tillbaka till Sthlm. Tack än en gång för en underbar helg!! Måste göras om :)

Jaoo, och nu då.. kanske ska berätta om förra helgen eller påskledigheten som vi hade.  Umgicks med Glenn så  mycket det bara gick, vilket var underbart har saknat honom <3
Var även ute och käkade med ADEA gänget på Hellas, mmm mums de var riktigt smarrigt! Kul att vi hitta en dag vi alla kunde ses på eftersom vi gör alla olika saker. Sen var även jag, Glenn, mamma, Viktoria och Karl iväg på ålandskryssning i söndags. Var roligt, härjade med Karl hela tiden och han var helt galen i spelmaskinerna :p haha, ja jag ska kanske inte säga något var ju likadan ;D Så tack alla för en jätte trevlig kryssning, var skönt att komma bort lite :)
Åkte tillbaka till berga i måndags, men har kommit hem lika fort då jag är sjuk och inte fick stanna.. har haft 39graders feber hela lovet typ och mår fortfarande inte bra... men de ska väl bli bra snart :) Skönt att vara hemma iallafall, slippa ligga sjuk på båten och inte göra nånting.

Sen får jag ju inte glömma säga de att jag och älskling firade 3år i söndags, hihi <3 myyyys jag älskar dig :)

RSS 2.0