mys med tända ljus och film :)

Uuuh, har man inte mycket att göra om kvällarna får man vara lite påhittig.. haha vilket jag inte är, så de blev ugly betty maraton och tända ljus. Mmm, köpte ett jordgubbsdoftande blockljus igår och mums vad de luktar gott :)

Dock är inte de här avsnittet det bästa så tänkte att jag skulle skriva lite om cypernresan.. har ju inte gjort det ännu.

Kan ju först o främst säga att det vart en galen vecka med massa sol, bad och party. 40graders värme hela veckan, så vi var ju tvungna att vätska upp - både på dagarna och nätterna ;) Nej men från dag ett till dag 7 var det fullt ös. Upp tidigt för att schteeeka lite i solen för att sedan runt fem gå upp, ta en powernap och sedan göra sig iordning för kvällen/nattens bravader. Är man fjorton stycken nymuckade så kan de bara bli gryymt :b Varje kväll var kanske inte helt annorlunda den förra men ack så roligt det var! Dock skulle jag nog inte åkte ned dit en gång till, men veckan som var är helt oförglömlig och kunde nog inte bli bättre! :)
Men det absolut bästa var ju helt klart att få umgås med alla! Och att hoppa bungee jump & fallskärm efter båt, looovely! Vilken känsla, skulle kunna göra det om och om och om och om igen :D


vi är helt klart bäst! <3


ena halvan av gänget


grillparty!


gruppfoto, minus några.
fv: hellekant, ljungkvist, gunnarsson, lord, moi, blixt, ulla
liggande; traut
bakgrunden; rosell & svensson


bästa ulla & jag


black pearl and the swedish navy ;)



garrrr, blixtaluss and svanis the pirates ;)


ooh bästa rolleeee & blixtaluss


before bungee, scaaaaryy!


och Emma var först ut, oj så underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0